Η Εταιρεία

Προσεγγίζουμε τον έλεγχό σας με βαθιά κατανόηση στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Η υπηρεσία μας συνεχίζει να αναπτύσσεται ορμώμενη από τις εξαιρετικές σχέσεις που έχει χτίσει με τους πελάτες της. Ξεκινήσαμε σιγά σιγά, με λίγα άτομα και ένα μικρό γραφείο, αλλά σήμερα έχουμε γραφεία (δικά μας και συνεργαζόμενα) σε όλη την Ελλάδα με δεκάδες άτομα να εργάζονται σε αυτά.

Στο πλαίσιο των υπηρεσιών μας, η βασική προσέγγισή είναι να οικοδομήσουμε αξιόπιστες και στρατηγικές σχέσεις σε βασικούς τομείς, με στόχο την προώθηση των επιχειρηματικών αποτελεσμάτων της επιχείρησης που μας εμπιστεύεται.

Σωστή Στρατηγική

Προσεγγίζουμε τους πελάτες μας και τα έργα που μας αναθέτουν, σχεδιάζοντας πάντα την ορθή στρατηγική, βασισμένη στις ανάγκες του καθενός.

Ομάδα

Επιλέγουμε τα άτομα που μας πλαισιώνουν στο εκάστοτε τμήμα, ώστε να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και στο πιο απαιτητικό έργο, με σεβασμό πάντα στον πελάτη αλλά και στους συνεργάτες μας.

Ευχαριστημένοι πελάτες

Τελικός μας στόχος τα σωστά αποτελέσματα, η τεχνολογική λειτουργικότητα, και οι ικανοποιημένοι πελάτες μας.

Γιατί είμαστε οι καλύτεροι στην αγορά

Οι υπηρεσίες μας είναι μοναδικές και σε ποιότητα και σε οικονομία.

6

Περιοχές ανά την Ελλάδα

48

Ολοκληρωμένα έργα

9

Χρόνια στην αγορά
Λένε για εμάς

"Εξαιρετική εξυπηρέτηση! Περιττό να πω ότι είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα. Θα χρησιμοποιήσω σίγουρα αυτήν την υπηρεσία ξανά."

Ρούλα Κ.

Αγαπητοί φίλοι, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την καταπληκτική προσπάθεια και υποστήριξη. Ο επαγγελματισμός σας ήταν εξαιρετικός και εκτιμούμε πραγματικά τις προσπάθειές σας, οπότε ελπίζω ότι θα συνεργαστούμε περισσότερο.

Νικόλαος Τ.

«Καταβάλατε κάθε προσπάθεια για να βρείτε λύση στο πρόβλημά μας. Ευχαριστούμε 😉

Γεωργία Μπ.

«Η φανταστική ομάδα της MAX SERVICES μας βοήθησε χωρίς τέλος. Τους έχω φορτώσει με κάποια αδύνατα καθήκοντα και έχουν δουλέψει καλά σε οτιδήποτε έχουμε ρίξει σε αυτά.

Κώστας Γ.
max2

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε σε κάθε ερώτημά σας

- Είμαστε εδώ να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας, να υλοποιήσουμε τις ανάγκες σας, να σχεδιάσουμε το μέλλον της επιχείρησής σας και την ασφάλεια του σπιτιού σας.

Η υπηρεσία που επιλέξατε θα είναι σύντομα κοντά σας και μέσα από την ιστοσελίδα μας.
Προς το παρόν μόνο οι υπηρεσίες Web είναι διαθέσιμες στο site μας.
Για τις υπόλοιπες υπηρεσίες (εκτός Web), καλέστε στο τηλέφωνο: +30.2236024107